♥ marslakó.

2009.05.28. 22:09

AFC Tomit majdnem megverték. Szegénykém. :S
Egy rajongó pasija, mert a csaj mellét aláírta. Hát szerintem ezt a csajjal kellett volna megbeszélni.. Tomi csak normális akart lenni a rajongókkal akik amúgyis elég sokat akarnak.. [szidom magam.. xD] Jaj annyira sajnálom.
Kezdek rájönni hogy kell gitározni. Ez valamennyire Zsuzsinak köszönhető. :D
Annyi dolgot csinálok. Rajzolok, írok, olvasok, gitározok, énekkarra járok, csakúgy énekelek, satöbbi. Mészi azt mondta azért nem jár énekkarra, mert nem tud annyi dolgot vagy valami ilyesmi. De nekem az a véleményem, hogy mindent ki kell próbálni, végülis egyszer élünk. Ha valamit szeretek úgyis azt fogom csinálni. De ha egyáltalán nem érdekel akkor nem.
Zsuzsival egész nap hülyültünk. Parasztház, parasztajtó, parasztkilincs. Mi, parasztok már a földön fetrengve röhögtünk. :D Meg meiztünk, hintáztunk, fociztunk. A Zsuzsi féle levegőberúgás (a labda helyett..)..
Már megint el vagyok zavarva. De én mégis írok..
Ennyíí.

A bejegyzés trackback címe:

https://szivszilankok.blog.hu/api/trackback/id/tr651149880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ME 2009.05.29. 08:29:01

Kihagytad az "ottszalad egy helókittis parasztköpeny!"-t. xD ajajj. jn anya.

Dora99 2009.05.29. 12:41:44

Nem az, hogy nem fér be, hanem hogy eleve nem szeretek énekelni. Lehet hogy tudok, de akkor sem szeretek. Aztán meg azt végképp nem tudom felfogni, hogy pl. mikor mesélitek hogy milyen hosszú ideig kell benn énekolni. Atyáám, én nem bírnám ki :D Ez számomra már megfoghatatlan dolog. Aztán az meg már nem mókás és buli, ha csak kényszerítenek, hogy csinálj valamit. Annyi ember szeret énekelni, hadd legyenek ők az énekkarosak, hiszen ők szívesen csinálnák, én meg úgyse.
süti beállítások módosítása